Угодия няма...
Какво да пиша... веЧ не зная...
Ако тъжно е съм песимист...
Ако хубав пък е края...
Фантазьор и егоист..!
Както и да пиша... Угодия няма...
Ако смешно е... Ще съм свиня...
Еротиката ми пък... била пряма...
Порно, глупости... Лайна..!
Пет харесват... Трима плюят...
А пък всичките четат...
Запетайки, точки и тирета...
По-грамотните... Броят..!
Все на някой с нещо преча...
Все съм крив и не разбран...
Не си мислете, че ще плача...
Дали оплют или осран..!
Ще си пиша, както зная...
Тъжно, смешно и с мерак...
По ваЩе нерви ще играя...
Макар да ставам, за ташак..!
И Ето... Пак избива мойта лудост...
И пак римувам... И редя...
Коментар, че съм написал глупост...
От някой пак ще прочета..!
На всички злобнички душички...
Този стих ще подаря...
Защото Ви Обичам... Всички...
Айде Чао..! Благодаря.!!!
Калоян Христов©️
(Chris Heart)
London
© Калоян Христов All rights reserved.
Благодаря Ви!