Dec 16, 2019, 8:09 AM

Уиски 

  Poetry » Love
569 2 2

Копнежът ми си има име,
привички, смях, едно лице.
Адреса сменя всяка зима. 
Пред хората е дим студен. 

 

Копнежът ми обича тежко - 
уиски в чаша в тъмен бар. 
Очите му са таралежи - 
пробиват портите към мен. 

 

Копнежът ми е недокоснат. 
Смутен и нежен, и раним. 
Прилича ми на таен остров. 
На истина зад мрачен грим. 
 

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??