Jan 8, 2015, 2:06 PM

Умирам 

  Poetry » Love
567 0 0

Умирам за една жена, за нейната усмивка и за нейните очи.
Умирам за нейните устни, за нейната прегръдка, а тя не знае дори...
Умирам за нейната красота и мечтая някой ден всичко да разбере,
за тъгата, за сълзите и за чувствата които крия в моето сърце!

Умирам, за да може тя да има всичко и нищо никога да не ѝ липсва,
умирам, за да я виждам усмихната и безкрайно щастлива!
Умирам, за да може някой да я пази, когато мен ме няма.
Умирам, за да блести пред другите и всичко останало да бъде измама!

Умирам, за да може тя да разбере колко много я обичам.
Умирам за нея, но тя е перфектна и аз не я заслужавам ....
Умирам за нея, но искам някой като злато да я пази, когато си отида.
Аз умирам, но бих искал да ѝ кажете, че на другия свят пак ще я чакам!

© Калоян Калинов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??