Aug 25, 2011, 11:27 PM

Умният Бетовен или... 

  Poetry
394 0 4

(из цикъла „Вицове в рими”)

Две миски за изкуство разговарят.
„О, муцка, снощи с Жоро бях на кино.
Страхотен филм... да знаеш само царят
как бе облечен... стайлинг Валентино...

И музиката от Бетовен – страшна...”
„Че той нима и музика е писал?”
„Ми да бе, муцка!” „Муцка, ти ме шашна!
Такова умно куче, представи си!”

© Ангел Веселинов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??