Sep 24, 2007, 1:14 PM

Уморени мечти 

  Poetry
656 0 2

Бавно прелитат уморени мечти,
            издигат се тежко
                  и губят се
                в небосвода
        на две насълзени очи.
     Гаснат в студените длани 
               горчиви сълзи
              и пари до болка
                    спомена
           за твоите сини очи.
             Тръпне душата
            да чуе гласа ти,
               пак лицето ти
              с поглед да галя,
            но вече не мога, уви
     и ти излетя с мойте мечти...


 

© Тръмс Гърков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??