Oct 1, 2008, 9:23 AM

Уморих се... 

  Poetry
582 0 2

Уморих се...

Уморих се да бъда искрена.
Уморих се да бъда "идеална съпруга".
Да се боря безспирно...
Вече ще съм друга!

Уморих се от погледи
с нескрита омраза...

Уморих се...
чужди тайни да пазя...

Стиснала в зъби
свойте неволи
по пътеки изгубени крача...

Нямам сили за други да страдам!
Ще си оставя сЪлзи -
за мен да поплача!

© Христина Никилова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Почини си малко и после...напред!
    / струва ми се, че при набирането си пропуснала едно СЕ на петия ред/
  • Понякога и сълзите липсват - плачем с неплачещи сълзи!
    Поздрави!
Random works
: ??:??