Dec 15, 2020, 10:04 PM

Уморих се 

  Poetry » Other
296 0 3

Уморих се да тичам след вятъра,
уморих се да гоня мечти,
да живея с трепети някакви,
а накрая все в мен да горчи.

Да съм силна, когато съдбата
ми отнема най-близък и скъп.
От мъка да крещя със цветята
понесла по най-трудния път…

Да се боря до край за живота,
но все пак победила смъртта…
Да си бърша сълзите, че злото
ме дебне тук, пред мойта врата.

Уморих се да падам и ставам,
без посока напред да вървя,
но добро всеки ден аз раздавам -
от сърцето си правя това.

© Ани Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??