Докато живеем на земята,
няма да се свършат чудесата!
Някакви поети се събират
в сайта си, където уринират.
След това извличат концентрат,
който се нарича “уринàт”!
И от този уринàт вълшебен
който пиел, бил поет модерен!
Аз благодарих, ала не пих.
Предпочитам да съм старомоден
и обикновен поет. Народен.
© Ангел Чортов All rights reserved.
поет народен с вид на лъв!
Но някоя пък поетеса
да те не уринеса?