Feb 13, 2018, 3:16 PM

Уроци 

  Poetry
644 3 2

да имам смелост да разтворя шепи

когато стискам в тях мъгли

за да може в отворените длани

да кацне като пеперуда щастие

© Илияна Дадарова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??