Feb 5, 2012, 1:07 PM

Уроци по сценично майсторство - Антракт 

  Poetry » Other
802 0 36

 

Уроци по сценично майсторство

Антракт

 

......................................................................

Ще сгрееш ли вода за да направиш чай

за думите, които ни събират и разделят?

Неделя е. Ухае на топящ се сняг

крайпътната алея, а в потъмнялото

сребро на облачния кичур

се гуши, като птиче във гнездо,

усещането, че безкрайно се обичаме.

 

 

 

 

© Лина - Светлана Караколева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??