Oct 11, 2011, 3:47 PM

Урожай 

  Poetry » East forms
1834 0 23

свенливо крие

в пазвата си есента

сочни ябълки

 

слънчеви устни

целуват ненаситно

гроздови зърна

 

шарени фусти

събличат тополите

разголват бедра

 

© Виктор Горов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??