Nov 26, 2013, 11:02 PM

Усещане 

  Poetry
894 0 4

Усещане


Усещаш ли нежния допир

на лунния лъч във нощта?

Усещаш ли вятър гальовен,

преминал край теб в тишина?...

Усещаш ли морския въздух

на придошлата до тебе вълна?

Усещаш ли пак аромата ù влюбен

във свежата утрин на чаша кафе?

Усещаш ли, имаш ли усет?

Аз вече нямам за тебе сърце...

© Валентина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??