Jan 23, 2014, 7:24 PM

Усмихни се 

  Poetry » Phylosophy
607 0 0

Когато във живота ти се случат

неща, които няма как да промениш,

помни - когато чувствата приключат,

ти никому и нищо не дължиш.

От теб да взимат просто не оставяй

дори частичка чуждите ръце,

макар разкъсана, душата си не давай,

пази разбитото на късчета сърце!

Защото някога, в това не се съмнявай,

ще дойде някой да те събере

отново цял. Сега не се предавай,

не позволявай нищо да те спре.

В живота колелото се върти,

нещата сменят своите места,

сега си долу, утре ще летиш,

а чувствата са есенни листа -

откъснат ли се, падат и изгниват,

погребани под снежна пелена,

изчерпани емоции загиват,

но не тъжи, ще дойде пролетта.

И пак ще разцъфти със нова сила

сърцето ти, душата ти, света,

и любовта към теб ще е открила

най-истинския и прекрасен път!

© Ангелина Трифонова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??