Sep 4, 2008, 8:23 AM

Утрин 

  Poetry » Other
427 0 3

Умора.
След въздишката притихва
утрото в очакване.

Тъга.
В надеждата удавено
се ражда слънцето.

Разтварям се.
Във вечността на нищото
не чакам бъдеще.

И смърт.
Извечна господарка на света
чертаят облаците.

Невярата.
Предателка на чувствата
събужда ме.

© Павлина Гатева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??