Dec 22, 2010, 11:09 PM

Утринен контраст 

  Poetry » Other
815 0 1

                                                           Утринен контраст


Будилникът отново звъни ли, звъни,

има желание с гласа си да те ободри.

А ти се мръщиш, ругаеш, недоволен и сърдит.

На будилника му липсва срещу твоя удар щит.

 

А колко по-лесно се осъществява забава

в ранни зори – за тонус, наслада.

Една усмивка, топла дума, нежна песен

и денят ти ще бъде сто пъти по-лесен.

 

Зарадвай се, щом отвориш ти очи,

на топлите, галещи слънчеви лъчи.

Понеси се на крилата на новия ден!

Щастието грабни и задръж го в плен!

© Адриана All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??