Oct 28, 2010, 7:24 AM

Утринна молитва 

  Poetry » Love
685 0 10

 

Господи,  поспри го още час

времето, че моята любима

топля и прегръщам страстно аз,

младост и любов докато има.

 

 

Утро е. И аз съзнавам как

там, отвънка, работа ме чака.

Прага ли прекрачи моят крак,

тя ще ме обсеби, като драка.

 

 

Казва ми любимата през плач:

стой при мен и виж, че за награда,

Господ ще ни върне нощен здрач

двама да горим в любовна клада!

© Иван Христов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??