Oct 21, 2016, 10:11 PM

Утринна шега 

  Poetry » Other
274 1 0

За утрото ще ти разкажа,
поприпкващ нежно по паважа.
И засияха небесата
от тази утринна позлата.

Щурец в ръката ми се свива,
подскокнал от трънлива нива.
Ще си потърся аз изгора
нататък нейде из простора.


 

© Симеон Пенчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??