Oct 15, 2009, 12:39 AM

Утро 

  Poetry » Love
534 0 1
УТРО
С утрото при теб ще дойда,
с изгрева да мога да те сътворя.
Ти пак ще се усмихваш,
докоснат от слънчеви лъчи.
Очите ти сияйни
закачливо ще се взират в мен.
С косите ти – коприна нежна,
ще си играя като вятъра.
Ще ти донеса от своя огън,
бушувал през нощта в съня ми.
С мен ще тичаш по жарава
и в нестинарски ритъм ще гориш.
 В душите ни, като вулкани,
ще кипи нестихващата страст.
Вятърът ще ни загръща
и ти с коси от топъл дъжд
ще се унасяш заедно с мен.
В прегръдката ти ще притихна...

© Танцуваща Скитница All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??