Nov 6, 2010, 7:33 PM

Утро с теб 

  Poetry » Love
759 1 3

Сънят, от който идвам,

отдавна вече свършил е

и сенките гротескни, плашещи,

отдавна слънцето прогони.

Разтрий очи, подай ръцете си

и ще усетиш музиката на душата ми -

за теб трепти тя в утринта,

окъпана във ранен бисер.

В подарък дай косите си на вятъра

и нека вае нежните ти форми,

като цветче разкрий душата си,

срещни деня със трепет и усмивка.

© Ангел Филипов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??