May 30, 2008, 8:39 AM

Утрото на любовта 

  Poetry » Love
824 0 15

Когато се събудиш засмяна
и протегнеш сладостно ръце,
като слънчев лъч ще се разлея
в твоето чувствително сърце.


 

С очите ще погледнеш към
небесната майска синева,
а в тях красиво и копнежно
ще блести на утрото цвета.


 

Любовта ни се буди силна,
като дълбок, древен океан
и във всеки миг тя извира
като най-буйния фонтан.


 

И нека чувството залива
двама нас и цялата Земя.
Това е мисия щастлива -
да правим по-добър света.

© Васил Георгиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??