Nov 3, 2010, 2:22 PM

В бащини ръце 

  Poetry » Other
948 0 0

Мъничка и нежна,
в бащини  ръце!
Рожба мила, свидна,
пиеща  млекцето -
импресия тъй дивна,
вълнуваща сърцето!
Няма гледка по-красива
от тоз момент  тъй мил,
в който бебето заспива
в бащиния си  любвеобил!

 

D. Patton

© Дейзи Патън All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??