Заглавието е взаимствано
от една фраза в романа ”Мерсие и Камие” на Самюел Бекет
В часа на „Нивга веч” ще те очаквам,
забравила приличие и страх,
надиплила с надежда в тъмни ракли
вързоп мечти и шепа страст и грях.
В часа на „Нивга веч” ще те открия
и времето за двама ни ще спре.
Ще те омая със добра магия,
но никой няма да го разбере.
В часа на „Нивга веч” ще те обичам.
Последните си чувства ще ти дам.
Ще съм ти хляб, вода, постеля, всичко...
И няма никога да бъдеш сам.
© Нина Чилиянска All rights reserved.