May 30, 2008, 3:41 PM

В дебрите на любовни мечти 

  Poetry » Love
666 0 4
 

18.04.08

 

Раниш ли ме - не се завръщай

и не моли ме да остана...

Раниш ли ме - не се обръщай

при мен за тебе място няма

 

Обичаш ли ме - остани

И устните целувай жадно

Обичаш ли ме - запомни

На любовта ни сладкото начало

 

Желаеш ли ме - пий ме жадно

И тялото ми в страст гори

Желаеш ли ме - скрий ме тайно

В дебрите на любовните мечти

© Erato Eratova All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??