Mar 11, 2011, 8:12 PM

В Деня за Прошка 

  Poetry » Love
456 0 0

Прости ми, че те обикнах!

Не знам как се случи.

Че не спрях да се опитвам да те спечеля,

докато не се получи.

 

Прости ми, че те наранявах!

Знай, не беше умишлено.

Че те оставих да си тръгнеш

и сега е безсмислено

 

да те моля за прошка.

Но аз те обичам.

Прости ми, че не мога

без тебе да дишам!

 

Прости ми за всичко -

премълчано, изказано!

Прости и смили се

над сърцето ми наказано!

© Мануела Бъчварова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??