Sep 6, 2009, 4:46 PM

В душата ми живеят две жени... 

  Poetry » Love
1148 0 14

В душата ми живеят две жени...

 

В душата ми живеят две жени -

едната мила, другата жестока...

Лъжата ти отровна ме рани -

една да тръгна в повече посоки.

 

В гърдите ми се бият две сърца -

едно добро, а другото отровно, 

за свойте чувства, своите деца

и двете ще убиват, безусловно!

 

В очите ми се раждат две сълзи -

една горчива, втората сломена...

На миналото споменът горчи...

Във бъдещетопразна съм вселена.

 

В душата ми живеят две жени -

объркани, различни, непознати.

Да крачи втората ще продължи,

но първата се спъна в любовта ти.

© Ива Милорадова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??