Mar 13, 2006, 12:26 PM

В един бар 

  Poetry
673 0 5
Той влиза като призрак.
Мълчи в запушената нощ.
Всички пием на маси.
Той започва да свири.

Повечето са пияни.
Не чуват тромпета му.
Чуват пияните си мисли.
А тромпета е сериозен.

За какво им е да слушат?
Нощта е за забавление.
Чакат онази мадама,
която ще излезе по цици.

Тромпета му е мълчалив в началото.
А после започва да говори.
Сетне започва римите,
за да стигне псувните.

И тъкмо е там, когато онзи идиот обявява мадамата.
И ТЯ излиза със същите си гърди като снощи.
Със същото си всичко.
А той спира да свири.

© Ясен Крумов- Хенри All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??