Ти можеш ли,кажи,да обичаш,
да раздаваш любов и топлина,
по нажежени въглени да тичаш
...в името на любовта?
Ти плакал ли си нощем със сълзи,
обгърнат само в черна тъмнина,
постигал ли си и невъзможното дори
...в името на любовта?
Ти чувствал ли си болка и тъга,
знаеш ли какво е самота,
отказвал ли си се от всичко на света
...в името на любовта?
© Насето All rights reserved.
Поздрави, много е красиво, а има и гняв.