Jan 6, 2012, 1:39 PM

В кладенеца 

  Poetry » Love
593 0 15

 

 

 

         В КЛАДЕНЕЦА

 

 

Така хладнее каменната плът

на кладенеца! Той ли ме повика?

Гласа му чувах, но за първи път

потъвам във студена зеленика...

 

И дави се духът ми без небе

за слънчевите изгреви отгоре.

С последни сили мисълта гребе,

животът ми за глътка въздух спори...

 

Надвесваш се над кладенеца ти

и чувствата се спускат по веригата.

Треперят неудавени мечти...

Прегръщаш ме... За цял живот ми стига!

 

 

 

 

 

 

 

© Мария Панайотова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??