Jun 26, 2015, 10:52 PM

В крива река 

  Poetry » Love
447 0 1

случайно те срещнах

в компания добра

покани ме на гости

в твоя дом сега.

 

радвах се със тебе

в крива река

беше ми приятно

че стисках ти ръка.

 

сега съм щастлива

виждам че и ти

да те срещна отново

в близките дни.

 

03.06.2014 год

© Кармен николова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??