Душата ми е цветна градина.
Няма самота има радост и обич.
Утрото ведро ме приютява.
Твоето добро утро ме теши.
Ветрецът донася ласките нежни.
Щастливо се усмихвам.
Да, на тебе! На морето! На слънцето!
Подарих ти цялата си любов.
изпълнено е сърцето с розови мечти.
Летя във вселената красива.
Разнасям въздишките от топли чувства.
Очите си ти подарих.
Ръцете тръпнейки протягам.
А ти посрещни нощта лилава.
и в здрача се радвай на моята любов.
Крилете ми пърхат от нежност и от радост.
© Йонка Янкова All rights reserved.