Jun 7, 2022, 8:39 AM

В мен 

  Poetry » Love
316 2 6

Затвори очи, помечтай си с мен,

Не мисли за утрешния ден

Нали живеем тук, сега...

Нека да превърнем в ден нощта.

 

Мечтай за друг безгрешен свят

Свят без болка и без страх.

Да тръгнем по жаравата на любовта

да не угасва никога страстта.

 

Мисли за мен като за светеща искра,

която ще облива пътя ти в светлина.

Потопи душата си в екстазната омая,

Нека открием заедно неописуемостта на рая.

 

Изричай бавно името ми до безкрай,

Всяка своя частица изпълни докрай.

Любовта ми сладка и вярна усети,

Всички мои специални дарове вземи.

 

Не ще се заличи копнежът дори да минат години, векове.

Не ще се спре да те търси моето сърце.

И когато чуеш най-дивната мелодия как трепти,

знай, че завинаги в мене ще си ти!

 

 

 

 

 

 

 

 

© Veronika Mihova All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??