Jan 6, 2009, 4:10 PM

В мен е Живота 

  Poetry » Phylosophy
974 0 34
Безшумна, тъгата понечи да влезе
през нежния мускул на мойто сърце.
Но аз не я пуснах! С окови обвързах
и здраво залостих със яко резе.


Да крача със нея по пътя поиска...
О, не! Нека тя да се скита сама!
А мен върхове ме зоват надалеко-
и трудни да бъдат, ще ги покоря.


И боса, по друми с надежда ще крача,
а кървави, раните нека болят.
Ще зная обаче, че в мен е Живота
и имам си пътя - напред, не назад!

© Петя Кръстева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??