May 13, 2012, 6:30 PM

В мрака 

  Poetry » Love
650 0 8



След гласа ти

остава тишина
с песенно жужене
на мечти –
проблясващи искрици
в мрака
и усмивка,
пърхаща в очи.
 
 
 



© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??