Dec 8, 2014, 5:35 PM

В нощният мрак 

  Poetry » Love
765 0 0

Дори и със затворени очи,

пак ще те открия в мрака,

ти събран си в сто искрящи светлини,

и пътя ми към тебе озарява всяка.

 

Тихият ветрец косите ми дълги разпилява,

и усещаш аромата ми сладък,

който така те влудява.

Да близо съм,

на две крачки от теб,

по-красива и от самодива,

изящното ми тяло в дълга рокля е пред теб

и всичко сякаш е магия.

 

В нощния мрак се любиме двама,

докосваш ме с нежност,

целуваш плътните ми устни със страст,

обичам те - прошепваш ми тихо,

обичам те - казвам ти аз!!!

 

 

© Велина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??