Aug 28, 2019, 6:40 PM

В очакване 

  Poetry » Love
493 1 0

Добро утро. С дъх на нежни цветя.
Аромат на кафе и очаквана среща.
Как се срещнахме, даже не знам.
Но съм сигурна, че пред нас има още...

 

Добро утро. Знам, че мислиш за мен. 
Знам, че искаш да чуеш гласа ми.
С нетърпение чакам да дойде часът.
И е сладко. Твоето днес да е моето утре.

 

Добро утро. Пишеш и аз се усмихвам.
Няма нищо по-сладко от любовта. 
От очакването на нежна прегръдка.
И търпението - да падне нощта...

© Veselina Petrova All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??