Oct 16, 2012, 2:10 PM

В очите ми гориш 

  Poetry » Love
638 0 1

В очите ми гориш

 

В очите ми гориш като светлина,

дъха ми пиеш ненаситно.

Аз с вятъра летя,

а с огъня слова за теб намирам.

 

Пак е хубав света.

Облечен отново празнува.

А душата ми като луна,

приклекнала, до мен ликува.

 

Лизна ме дъхът на младостта.

Разтварям длани и усещам

как сребърна роса

сплела се в тебе се оглежда.

 

 

 

© Мария All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??