Apr 11, 2013, 6:16 PM  

В памет на Пламен Горанов 

  Poetry » Civilian
473 0 0

Докато ние летаргично си спим,

Пламен Горанов загина срещу ТИМ.

Тъй е, мафиотите заробиха България

и я превърнаха в мутренска Чалгария.

 

Нека помним този момък -

борец за достоен живот

и с неговия силен пламък

да спасим бедния народ!

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??