Aug 22, 2017, 10:23 AM

В Плен 

  Poetry » Love
345 3 2

В ПЛЕН

Секундата в която си помислиш

Че в ръцете ти заспивам разгадана

Че получил си от мен каквото искаш

И оттук натам ще съм банална 

В съня ти скучен ще пристигна

Там нежно ще те обладая

Така че неусетно без да искаш

Ще се събудиш сутринта във Рая

Ще се чудиш на измамното съзнание

В опит да си спомниш за нощта

Кое реалност е и кое измама 

Или докосване на любовта 

Отново със очи във мен се взираш

Търсиш отговори там

Плашиш се от своето безсилие

Не искаш да попадаш в плен

Но вече късно е да си безличен

Пропита в теб извирам аз

Докосваш нежно ти косите ми

Преглъщаш шумно своя страх

Дори не знаеш с мен какво те чака

Не си подготвен за това

Забравяш за предишния си "опит"

Не, Аз няма да съм като "тях"!

 

 

 

© Весела Маркова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Страхотен стих, Весе!!!
    Поздрави от мен
  • Прекрасен стих, Веси! Любовна поезия, в която не изпъкват чувствата, а на преден план излиза една мистерията в любовта. Това, което остава неразгадано за да не се превърне в тривиално. Поздравявам те!
Random works
: ??:??