Dec 5, 2008, 8:54 AM

В полет 

  Poetry » Other
775 0 2
В полет
Прелитам често над гнездото твое,
дали в полета ми ще ме видиш ти.
Сърцето ми дали ще запулсира,
душата ми дали ще покориш.

Ще литна още нависоко,
във вените ще тръпне ми кръвта.
Изчисти ли гнездото в сърцето,
намери ли за мене там место.

В полет ще те наблюдавам,
от сърце любовта си ще ти дам.
Ще литна още нависоко,
теб ще грабна от гнездото.

© Васил All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??