Apr 23, 2017, 11:05 AM

В прашинка от моята нежност... 

  Poetry » Love
820 1 9

Превърни ме във шепот и чуй как любов ти мълвя,

разтопи се в прегръдка, която до болка те иска,
прелети разстоянието, тичай дори по вода,
тихо с мокри очи по мойте очи се разплискай.

Разпилей ме на дъжд, ще напиша със себе си стих,
усети ме как буква по буква във тебе попивам,
ти си моята фея, в сълзичка на вятър те скрих,
и с нестихваща жажда по вечност от тебе отпивам.

Приеми ме – милувка,  обвий се със моя воал,
върху твоите устни пулсирам с хиляда сърца,
във прашинка от моята нежност светът е прелял...
Изгори ме с целувка и нека след нея умра.

© Алекс Малката All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??