Nov 8, 2022, 4:57 PM  

В съня ми влизаш 

  Poetry » Love
644 3 8

В съня ми влизаш - полугола
и вените ми осветяваш,
а те - мостОве над прибоя,
по тях пристигаш - заминаваш. 

 

В мечтите идваш късно вечер,
за утре ти да обещаеш
и все превръщаш ме в човече,
с косите мои си играеш.

 

Но аз мостОвете ще срутя.
при мен навеки да останеш. 
Сто рози от града ще купя,
съдба на мене да ми станеш. 

 

Щастливи с теб да се пробудим. 
Ръцете ти все мен да галят
и всяко зло да го пропъдим. 
Очите ти света огряват.

 

Душата ще превърна в струни, 
аз да мога музика да правя
и щом допра горещи устни, 
в симфония омайна тя да става. 


 

© Виолета All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??