Jan 22, 2011, 1:05 PM

В тъга облечена 

  Poetry » Love
691 0 1


Забравени чувства притихнали

в нощи самотни завръщат се,

като вдъхновение преминали,

в спомени цяла превръщат те.

 

Изгубила вяра в себе си,

живееш в тъга облечена,

вървиш по назъбени хребети

с болка в теб неизречена.

 

Да търсиш доброто не преставаш,

за всяка секунда изстрадана

по грамче любов ще получаваш

затуй, че била си предадена.


                  Златко Станоев

© Златко Станоев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • "...за всяка секунда изстрадана
    по грамче любов ще получаваш..."
    Любовта като не дойде по обичайния начин, ще дойде по друг! Поздрав!
Random works
: ??:??