Ти ще се каеш, на мен не ми пука.
Искаш да си останеш самичък тука.
Е, аз ще си намеря къде да отида,
но не ще преглътна и тази обида.
И за мен ще има под слънцето място,
не искам охолство, нека да е тясно,
искам спокойствие и мир на земята -
да ми са чисти сърцето и душата.
Нека спокойно да си пиша рими.
Само да съм здрава, Боже, помогни ми!
Все някъде да намеря място в света.
Дано да съм права, дано не греша.
© Нели All rights reserved.