Mar 5, 2013, 2:53 PM

В залеза 

  Poetry » Other
868 0 15

От памтивек - без много приказки! -

светът това повтаря:

като огромни стаи дните си

отваря и затваря.

 

И теб в една - в коя от всичките? -

ще срещне и изпрати.

И кой ли залез - мм? - вратичката

ще дръпне зад гърба ти.

 

Е, поживяхме, поиграхме си

на светло и на тъмно.

Денят затваря - чужд и здрачно сив.

А някъде се съмва.

 

© Райчо Русев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??