Jan 2, 2009, 4:01 PM

В зори 

  Poetry » Love
459 0 6
 

В зори...

Обляна в нежни цветове,

по кожата ти-кадифе

спускат се белите лъчи...

 

В зори...

Мило сгушена във мен -

в този сладък плен

на сън усмихваш се дори...

 

В зори...

Косите ти ухаят пак.

По раменете ти от мак -

къдрици на вълни...

 

В зори...

Като птица белокрила,

потърсила закрила

в моите гърди...

 

В зори...

Поглеждаш ме едва.

Аз съм в небе от красота.

Губя се в твоите очи...

 

                              ... на моята любов

© Мариян All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??