Mar 11, 2009, 9:35 PM

Вали 

  Poetry » Love
594 0 1

Сняг вали, вали.
Ти отново си далеч от мен...

И пак сърцето ми тъжи,
а аз пиша стих, до болка откровен.


Отдалечаваш се от мене бавно
и много, много ме боли.
Аз пиша ти често
и всеки път бликат сълзи.


Ако можех с тях да те върна,

бих плакала нощ и ден,
ако можех за миг да те зърна,
по-щастлив би бил моят ден.


И в този час самотна е душата,
и в този миг търся твоите очи,
пак ме изгаря тишината,
липсват ми нежностите ти.


И в тази нощ не спя,
в спомените се ровя,
тиктакането на часовника раздира тишината,
трудно е с мислите да се боря.


И в този миг моля се безгласно

по-скоро да свърши този ад,
да те прегърна много силно,
да чуя гласа ти благ.


Тези моменти ще отминат,
снегът навън ще спре,
дни по-прекрасни ще настанат,
когато отново съдбата с теб ме събере.

16.01.09.

© Пролетното момиче All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Добре дошла в редиците на "откровените"!Махни само тея фонове, че много разсейват и отвличат вниманието от четенето ..и само напред и нагоре! Ще се радвам да те виждам тук честичко.

    Поздрави: В.
Random works
: ??:??