Oct 7, 2010, 3:52 PM

Вампир 

  Poetry » Odys and poems
832 0 0

Вампир                     

(Преслава Николова)           

В дебрите на мрака притаен,      

от магията сладка упоен.         

Впил зъби в свойта жертва,       

живот през пръстите прецежда.          

Кръвта му е утеха,                   

кръвта е негов цяр,            

кръвта му дава сила,         

кръвта го прави звяр.            

На мрака заповядва,          

сестра му е нощта,                  

а вместо майка сутрин,               

прегръща го смъртта.

© Преслава Николово All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??