Mar 18, 2015, 9:29 PM

Вчера 

  Poetry » Love
293 0 0

Понякога те чувам как шумиш

отвътре,

стрелки от сълзи и стомана

предизвикват смях

на кубчета.

 

Когато те помилвам –

падам

в  дълбокото мълчание,

ти ставаш кладенец,

но няма как да се удавя,

научих се да плувам

в  чувствата.

 

Когато те отблъсна,

се отравям.

Разтварям се в теб.

Остаряваш.

Намисли си желание

и духай свещите,

преди да ти върна

стрелките назад

и да те счупя.

© Ивона Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??