Feb 11, 2022, 2:31 PM

Вчерашното лято 

  Poetry
377 0 7

Морето беше ласкаво,

над нас летяха лястовици,

устите ни преливаха от сок

и винаги се смеехме високо.

© Малката Мис All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??