Sep 6, 2011, 7:38 PM

Вдишвам глътка въздух за последно 

  Poetry » Other
681 0 4



Ръцете ми треперят,

сърцето ми тупти...

Дали не остаряваме

бавно - аз и ти.

 

Kак изцежда ни животът,

като холера пръска се из нас.

Ще почувствам аз уморя

и ще дойде бавно моят сетен час.

 

И аз вдишвам глътка въздух,

дълбоко и сякаш за последно...

Следа едва ли ще оставя тук,

но искам всеки миг да изживея пълноценно!

© Александра All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??